Profiteer van spectaculaire Kortingen tot 50%!
Hilton Herbs Bye Bye Itch for Horses
Dierenarts disclaimer
Gerelateerde producten
-
Productinformatie
Hilton Herbs Bye Bye Itch for Horses ondergaat een verpakkingsverandering. De emmers worden vervangen door papieren verpakkingen om het milieu te sparen.
Hilton Herbs Bye Bye Itch for Horses
Bye Bye Itch van Hilton Herbs biedt jouw paard of pony verlichting als hij last heeft van kriebel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staart- en maneneczeem (zomereczeem). Bye Bye Itch is een natuurlijk aanvullend diervoeder en bevat onder andere lijnzaad, boekweit en brandnetel. Deze helpen de allergische reactie van de huid te verminderen. Daarnaast is lijnzaad rijk aan essentiële vetzuren welke bijdragen aan gezonde celmembranen, wat bijdraagt aan een gezonde huid. Je kan Hilton Herbs in de maanden voor en tijdens het zomereczeemseizoen aan jouw paard of pony geven. Het is ook mogelijk om dit supplement met verlaagde inname tijdens de winter te geven om het dier extra ondersteuning te bieden.
Gebruik
Je kan Hilton Herbs Bye Bye Itch dagelijks aan het voer van jouw paard toevoegen. Indien nodig kan je de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. De verpakking is voorzien van een 50ml maatschepje. Eén vol schepje staat gelijk aan 23 gram Bye Bye Itch. De hoeveelheden in onderstaande tabel zijn slechts een indicatie; de benodigde hoeveelheid kan per paard afwijken. Let bij het kiezen van de juiste dosering ook op het type paard dat je hebt.
Hoeveel Hilton Herbs Bye Bye Itch mag ik mijn paard dagelijks geven? Stokmaat paard Aantal schepjes Bye Bye Itch tot 1.27 m 1 1.27 m - 1.47 m 2 1.48 - 1.58 m 3 1.59 - 1.68 m 4 meer dan 1.69 m 5 Inhoud
2 kg
Samenstelling
Gekookt lijnzaad, biergist, carbo vegetabilis, boekwijt, brandnetel en diatomeeënaarde.
Hilton Herbs Bye Bye Itch for Horses ervaringen
1 - 5 van 12 Reviews
-
Door author, 20-15-2021Antwoord van Medpets
-
Door Petra, dinsdag 4 april 2017
-
Door Ilse, vrijdag 14 april 2017
-
Door Ernest, zondag 23 juli 2017
-
Door marian, woensdag 23 mei 2018
-
Door Jan, maandag 18 juni 2018